Sport

Sportinfrastructuur

Sportinfrastructuur

Als aannemer met een groot sporthart kan Stadsbader naast kunstgrasvelden ook voorzien in de bouw van skate- en skeelerpistes met bijhorende tribunes en de aanleg van moderne zwembaden, volledig ingerichte sportcomplexen voor verschillende disciplines of andere realisaties op maat.

Zwembad Oostende

Zwembaden

Vandaag zijn zwembaden veel meer dan een grote kuip gevuld met zoet water: ze bieden ruimte voor sportieve, recreatieve en residentiële toepassingen en net hierin kunnen we met onze multidisciplinaire inzetbaarheid het verschil maken. Zwembad Oostende zal bijvoorbeeld geschikt zijn voor Europese kampioenschapen volgens de FINA-norm maar telt ook 22 appartementen met uitzicht op de Golf.

Skatepiste Oostende

Skate- en skeelerpiste

Met eigen mensen en middelen streven we naar een optimale uitvoering van a tot z: fundering, infrastructuur, tribunes, tarmaclaag en speciale coating voor een minimale rolweerstand. Het segment tribunes mag breed opgevat worden met individuele toepassingen in voetbalstadia, hockeyclubs, etc.

Sportcomplex Gentbrugse Meersen

Sportcomplexen

Sporters beleven meer, dat is een feit. Om deze beleving compleet te maken wordt er meer en meer aandacht besteed aan het ontwikkelen van multifunctionele hypermoderne sportcomplexen. Een van onze realisaties telde onder meer een fitnesszaal met atletiekbaan, een dokterspraktijk, een wassalon en een auditorium. Een andere site werd uitgerust met een evenementenzaal, kantoren en ontmoetingsruimte.

Kunstgrasveld Dudzele

Kunstgrasvelden

De aanleg van kunstgrasvelden gebeurt in verschillende etappes. Van voorbereiding tot oplevering staat Stadsbader in voor alle fases van de eerste schets over bodemkundige onderzoeken tot fundering, sporttechnische laag en toplaag. Voor totaalprojecten voorzien wij eveneens verlichting, omheining en/of andere bijkomende buitensportbenodigdheden.

Meer over kunstgrasvelden.