Utiliteit

Geef hier tekst in

Hoogste projectrendement

Onder utiliteitsbouw verstaan wij voornamelijk de bouwprojecten die te maken hebben met openbare diensten. Vaak is utiliteit grootschaliger dan woningbouw, en vergt een dergelijk project veel planning en onderling overleg met alle betrokken partijen. Stadsbader biedt creatieve en milieuvriendelijke oplossingen om het hoogste rendement uit een project te halen. Van ontwerp tot oplevering, ons team blijft net zo lang betrokken tot alle criteria van de opdrachtgever vervuld zijn.

Basisschool

Scholen

Een schoolgebouw spreekt niet altijd tot de verbeelding. Net daarom zet Stadsbader bij de bouw van dergelijke projecten sterk in op een gezonde, intelligente én duurzame structuur. Onze kinderen van vandaag zijn de toekomst van morgen. Verdienen zij daarom niet net dat tikkeltje meer?

Zorg

Zorgsector

Elk project zien we als een uitdaging. Door de groeiende aandacht voor ‘gezonde’ technieken in ziekenhuizen en (woon)zorgcentra hanteren we materialen die naadloos inhaken op de wensen en noden van zowel de patiënten/bewoners en het verzorgend personeel als de bouwheer. Het gehele proces, waarbij maatwerk en flexibiliteit als kernbegrippen fungeren, biedt dan ook een gestroomlijnd resultaat.

Geef hier tekst in
Stadsbader creëert utiliteitsconcepten waar iedereen beter van wordt.
Tankstations

Tankstations

De vele realisaties die wegenis, piping en tanks, bijbehorende shops en luifels behelzen, alsook elektriciteitsvoorzieningen en specifieke CNG-uitrusting zijn hét bewijs van onze sterke organisatie en perfecte coördinatie met zowel interne diensten als met onder- en nevenaannemers. Door een nauwgezette opvolging op de werven kunnen we beantwoorden aan de strenge veiligheidseisen in deze niche.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Stelplaatsen, bushaltes, spoorwegstations. Stuk voor stuk unieke utiliteitsgebouwen waarbij de totaalaanpak van Stadsbader een eindresultaat garandeert dat mag worden gezien.

Sportinfrastructuur

Sportinfrastructuur

Als aannemer met een groot sporthart kan Stadsbader naast kunstgrasvelden ook voorzien in de bouw van skate- en skeelerpistes met bijhorende tribunes en de aanleg van moderne zwembaden, volledig ingerichte sportcomplexen voor verschillende disciplines of andere realisaties op maat.

Heeft u een project dat u met ons wil bespreken? 
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak