Industrie

Kleine tot middelgrote ondernemingen

Verticale integratie, centrale coördinatie, klantgerichte realisatie

Industriebouw behoort tot de corebusiness van Stadsbader. Deze niche werd in 2014 nog verder verstevigd met de overname van Van Maercke. We bieden de klant een totaalproject aan, met tonnen ervaring op het vlak van gebouwen in staal en prefab beton, en waarbij zelfs een ‘sleutel-op-de-deur’ concept, inclusief parking, wegenis en omgevingsaanleg mogelijk is. Deze verticale integratie biedt vele troeven voor een snelle en kwaliteitsvolle uitvoering op maat. Alle coördinatie en uitvoering blijft in één hand waarbij vermeden wordt dat er onverwachte kosten of termijnverlenging opduiken.

Kantoren

Kantoren

Elk pand wordt op basis van continue en heldere communicatie in beide richtingen opgetrokken. Bij kantoorgebouwen is het immers cruciaal dat de ruimte niet enkel functioneel wordt ingedeeld, maar ook aangenaam wordt aangekleed. De inbreng van ons bouwteam en zijn ondersteunende diensten wordt maximaal benut. Na het opmaken van de detailstudie en een doordachte planning worden zowel de eigen ploegen als de onderaannemers ingeschakeld in het bouwproces en worden deze goed op elkaar afgestemd.

Geef hier tekst in

KMO

KMO's moeten een uniek karakter uitstralen dat past bij de activiteiten en de huisstijl van het bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en nauwgezette begeleiding van de bouwheer van A tot Z kent ons team de verschillende aandachtspunten voor diverse branches. Ook combinatieprojecten van KMO's met een logistiek gebouw of productiegedeelte behoren tot de mogelijkheden. Een grote diversiteit aan realisaties maakt van Stadsbader een sterke, gedreven speler op de markt.

Geef hier tekst in

Logistiek

De logistieke branche en haar specifieke activiteiten zijn sterk afhankelijk van de beschikbare ruimte, de toegankelijkheid en de indeling. Dat welbepaalde normen en eisen strikt moeten worden gerespecteerd, is hierbij een niet te miskennen aandachtspunt. Voor de bouw van dergelijke complexe projecten is een professionele en betrouwbare partner dan ook sterk aangewezen. Stadsbader heeft door de jaren heen heel wat kennis en kunde opgedaan in uiteenlopende sectoren op het gebied van logistieke bouwprojecten, met een steeds groeiende lijst van tevreden klanten als logisch resultaat.

Geef hier tekst in
Stadsbader maakt elk project bespreekbaar.
Geef hier tekst in

Parkeergebouwen

Stadsbader realiseert flexibele parkeerfaciliteiten in harmonie met de omgeving, waarbij de beschikbare ruimte maximaal wordt benut. Door te werken met verschillende verdiepingen, neemt de capaciteit van een parkeergebouw ten opzichte van een klassiek parkeerterrein aanzienlijk toe. Naargelang de wensen en noden van de opdrachtgever kan een parkeergebouw worden voorzien van een aantal groene elementen. Zonnepanelen, een groene wand en een groendak zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Daarnaast kan Stadsbader ook instaan voor een opwaardering van het terrein door de randinfrastructuur zoals riolering en wegenis te verzorgen.

Productie

Productie

Zonder productie hebben vele bedrijven geen bestaansreden. Een moderne productiehal die volledig is aangepast aan de bedrijfsactiviteit, vormt dan ook vaak een zeer belangrijke schakel in de keten. Het gehele proces wordt bij Stadsbader minutieus uitgewerkt en opgevolgd waardoor telkens opnieuw een gebouw wordt opgetrokken dat zelfs tot in de kleinste details beantwoordt aan alle noden van de klant.

Geef hier tekst in

Retail

Een winkelruimte of showroom is het visitekaartje van een zaak en moet dus meteen een glansrijke eerste indruk nalaten. Bij dergelijke realisaties zijn details ontzettend belangrijk en dient er in een mum van tijd - vaak tegen een krappe deadline - heel wat materiaal en personeel beschikbaar te zijn. Flexibiliteit en kwaliteit gaan bij Stadsbader hand in hand om retailbouw tot een goed einde te brengen.

Garage

Garages

Elk facet van het bouwen van een kwaliteitsvolle concessie met showroom en werkplaats is ons vertrouwd. Dankzij een duidelijk plan, sterke visie en een uitzonderlijk oog voor detail wordt niets aan het toeval overgelaten om een gebouw neer te zetten dat alle verwachtingen overstijgt. Zelfs de meest complexe opdrachten krijgen een elegante oplossing.

Heeft u een project dat u met ons wil bespreken? 
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak