Wenst u een gebouw dat geheel volgens uw wensen, en in nauwe samenwerking met ingenieurs en architecten is opgetrokken? Met een stevige reputatie op het vlak van eender welk bouwproject weet Stadsbader steeds een goed doordachte oplossing uit te werken. Zelfs een totaalaanpak onder de vorm van Design & Build is mogelijk. Diverse grote merken kunnen dankzij Stadsbader het LEED- of BREEAM-label met een hoge duurzaamheidsscore voorleggen, en genieten met trots van het indrukwekkende eindresultaat.

Bekijk onze inspiratieprojecten

Heeft u een project dat u met ons wil bespreken?
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Kwalitatief bouwproces

Stadsbader steunt als aannemer klasse 8 op 75 jaar ervaring inzake bouwwerken. Ons deskundig team streeft continu naar uitmuntendheid in kwaliteit, en is door opleiding en bijscholing op de hoogte van de meest geavanceerde technieken.

Snel en efficiënt

Stadsbader staat garant voor een snelle en efficiënte realisatie. Bij elk bouwproject streven wij ernaar de opgelegde deadlines, de gestelde normen en budgettaire marges te respecteren. Ons team helpt de bouwheer bij de administratieve opvolging en het verkrijgen van de nodige certificaten.

In eigen beheer

Een 30 jaar durende garantie bewijst onze sterkte inzake Publiek-Private samenwerkingen en DBFMO. Het aanbieden van een totaalproject is mede mogelijk dankzij onze in-house engineering, eigen productie, ondersteunende diensten, eigen vervoer en eigen montage van prefab beton.

Heeft u een project dat u met ons wil bespreken? 
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Zowel budget als timing worden gerespecteerd bij een realisatie  “sleutel op de deur”, inclusief parking, wegenis en omgevingsaanleg.
Zowel budget als timing worden gerespecteerd bij een realisatie “sleutel op de deur”, inclusief parking, wegenis en omgevingsaanleg.